Domů / Soutěže / SOUTĚŽ: limitovaný GEOCOIN za třináct ikon!
SOUTĚŽ: limitovaný GEOCOIN za třináct ikon!

SOUTĚŽ: limitovaný GEOCOIN za třináct ikon!

Včera jsme publikovali článek o možnosti odlovu třinácti ikon v jednom jediném dni. Na sítích se dnes od rána začali objevovat první zájemci, kteří shánějí podobné nadšence pro společný odlov. Abychom je podpořili, rozhodli jsme se, stejně jako v minulých letech, věnovat cenu tomu, kdo získá všech 13 ikon a pošle nám o tom nejlepší reportáž. A jako obvykle to bude cena kvalitní, aby soutěžící dostatečně motivovala. Výherce odměníme geocoinem z limitované edice GIGA eventu Great Moravia. Geocoin, který se dá získat jen těžko.

 

Co tedy musí kačer splnit, aby tohoto krasavce vyhrál? Cesta k němu nebude jednoduchá, ale o to více může chutnat pocit z výhry.

1. Odlov třináct typů keší v jeden jediný den
Nejprve je potřeba odlovit a zalogovat v jednom jediném dni všech třináct typů keší, které se započítávají do statistik. Jde o: 1. Tradičku, 2. Multinu, 3. Mysterku, 4. Virtuálku, 5. Webcam, 6. Earthcache, 7. Wherigo, 8. Letterbox, 9. CITO, 10. Event, 11. GPS MAZE, 12. GIGA event, 13. MEGA event.
Částečný návod, jak to zvládnout, najdete v našem přechozím článku Třináct ikon v jeden jediný den!

2. Odlov ve stejném dni další dvě ikony, které se nezapočítávají do statistik
Jsou to: 14. LAB keš, 15. Waymark.
Před dvěma lety jsme publikovali rozhovor s irským kačerem, který s přáteli kromě dvanácti typů keší (tehdy to bylo maximum) získal i tyto dvě ikony. Jde spíš o pocit, že člověk v ten den udělal maximum (ne)možného. LAB keše se vám nezapočítají do statistik, ale přesto je alespoň uvidíte ve svém profilu. Když si odlovíte waymark a zalogujete si ho na webu waymarking.com, tak ho stejně ve svém kešerském profilu neuvidíte. Ve zmíněném článku alespoň najdete o waymarku více podrobností.

3. Z odlovu každé keše pořiď pár fotek
Fotky budou sloužit jednak jako důkaz toho, že jsi keš odlovil/a a také budou využity při případné publikaci vítězné reportáže z tvého odlovu. Na jedné z fotografií musíš být vyfocen/a ty, jakožto autor/ka reportáže.

4. Napiš reportáž o tom, jak jsi sám, nebo se svými přáteli, zvládl/a (případně proč nezvládl/a) odlov všech keší
Jsme si vědomi toho, že akce je velmi náročná. Klidně se tedy může stát, že nikdo těch třináct plus dvě ikony v jeden den nedá. V případě, že se nikomu nepodaří splnit první bod, redakce udělí náhradní cenu tomu, kdo splní všechny zbývající body soutěže.
Náhradní cenou bude geocoin z limitované edice GPS MAZE Czech Republic (2017).

5. Odešli reportáž a fotky a čekej na výsledek
Svou reportáž odešli na mailovou adresu info@geocacher.cz nejpozději do nedělní půlnoci 10. září 2017. Do stejného termínu ulož na nějaké úložiště fotky a pošli odkaz na stejnou mailovou adresu. Soutěž bude vyhodnocena do 17. září 2017 a vítězná reportáž bude publikována na stránkách magazínu. 

Scroll To Top