Domů / Soutěže / 3 … 2 … 1 … START!
3 … 2 … 1 … START!

3 … 2 … 1 … START!

Přípravy na GeoZávod trackovatelných předmětů vyvrcholí dnes večer v 19 hodin hromadným startem závodníků na startovním eventu v Brně.

Závodníci byli shromažďováni mezi 8. a 18. květnem na deseti eventech pořádaných speciálně pro tento účel. Z těchto eventů putovaly potom poštou k hlavnímu organizátorovi GeoZávodu. Ten s tím měl docela dost práce, protože všechny obdržené a aktivované závodníky musel vložit do startovního eventu. Někteří owneři stále ještě své závodníky neaktivovali, a tak bychom je chtěli upozornit, že nebudou moct vyrazit do závodu společně s ostatními. A to by byla škoda.

Aktuálně je na startovním poli 135 účastníků, ale mělo by jich být ještě tak o 10 až 20 víc. Owneři s nimi dorazí přímo na startovní event GeoZavod START do Brna. Průběh závodu budete moci po celou dobu sledovat přímo na stránce s výsledky. Průběžné výsledky se budou aktualizovat každý týden.

 

Jací závodníci vlastně jsou? Velký podíl mají v závodním poli podle očekávání autíčka. Ať už závodní WRC, dragstery, nebo třeba jen „obyčejné“ angličáky, které nemají pod kapotou ve srovnání s těmi rychlými soupeři tolik koní. Setkali jsme se i s truckem nebo dokonce traktorem. Závodu se v hojném počtu i TB, které kola nemají. Soutěží pejsci, kočičky, koníci, medvídci, boty, talismany a jiné kuriózní předměty, které nebudeme raději jmenovat, aby tento článek nemusel vyjít s hvězdičkouJ.

A jak proběhne samotný start? Event má v tuto chvíli 56 WA logů. To znamená. že každý účastník eventu vyfasuje tři závodníky, které si odveze a uloží do keší. Pak už bude záležet jen na tom, komu se závodníci příště dostanou do rukou a jak rychle budou střídat své dočasné úkryty až do 30. listopadu, kdy závod končí.

Všem přejeme hodně štěstí.

 

Foto:  geocacher.cz, logy geocaching.com
Titul: Závodníci vybraní na námi organizovaných eventech ve Valticích, Č.Třebové a v Praze
Scroll To Top