Domů / Všechny články / Poslední magické datum
Poslední magické datum

Poslední magické datum

Od začátku nového tisíciletí jsme si zvykli na to, že se nám tu a tam objevilo datum, které bylo něčím zajímavé. Za mnohé jmenujme alespoň některá data z poslední doby, jako 10-10-10 nebo 12-12-12, která jsme registrovali i díky suvenýrům, jež byly za odlov v tento den udělovány Groundspeakem. Dnešní den s magickým datem 11-12-13 bude na dlouhou dobu posledním.

Tedy pokud budeme počítat se zobrazením data tak, jak jsme zvyklí, ve formátu DD-MM-RR. Pokud jste například zvyklí používat formát data MM-DD-RR jako Američani, pak můžete oslavit své poslední magické datum ještě příští rok, a to 13. prosinec roku 2014 se zobrazením 12-13-14. Poslední proto, že to další, které vychází na Nový rok 2101, se zobrazením 01-01-01 se většiny z nás už zřejmě nebude týkat.

Vraťme se ale k datu 11-12-13. Rozšířené o časový údaj 14:15:16 je opravdovým lákadlem pro nejrůznější aktivity. Pro kačery samozřejmě eventové. Pokud se podíváte do mapy, snadno zjistíte, že v tento den je na našem území celých 35 tématických eventů k tomuto dni, a některé počítají i s časem. Bohužel tato na dlouhou dobu poslední číselná hříčka nenašla odezvu u Groundspeaku a nemůžeme tedy očekávat při účasti na eventu, že by nám přistál nějaký ten suvenýr do sbírky. Na ten si budeme muset počkat až při jiné příležitosti.

Numerologové tvrdí, že v tomto dni je velká síla, protože můžeme postupovat jasně a cíleně krok za krokem, díky po sobě jdoucím číslům (dokonce i sečtená doplňková čísla vycházejí posloupně 2-3-4).
Po magickém středečním datu se však dobře připravme na tento pátek, zejména psychicky. Je totiž pátek třináctého. Přejme si v tento den hodně ulovených keší bez smůly, která je tomuto datu přisuzovaná.

Scroll To Top