Domů / Tipy redakce / Filmová hamburger párty v Mega Bystřici
Filmová hamburger párty v Mega Bystřici

Filmová hamburger párty v Mega Bystřici

Jestli ještě nemáte žádný plán na tento víkend, nebo máte obavy z počasí a chtěli byste sedět raději v suchu a teple, a přesto tak trochu keškovat, tak pro vás máme zajímavý tip. Ve Velké Bystřici, místě konání jednoho z nejlepších českých megaeventů, se děje zase něco zajímavého.

Právě tuto sobotu pořádá sigma 1 event Vzpominky na Seattle, na kterém bude osobně prezentovat, co zažil v Seattlu v době konání Block Party 2013 a jeho součásti, prvního ročníku kešerského filmového festivalu GIFF. Své zážitky nám tehdy aktuálně zprostředkoval v našem magazínu ve třech skvělých reportážích a nyní si můžete poslechnout jeho vyprávění osobně. Povídat bude nejen o těchto akcích, ale i o tom, jak se loví v USA, budou se promítat vítězné snímky z GIFFu, mnoho dalších snímků s tématem geocachingu, možná dokonce uvidíme i premiéru dalšího českého kešerského filmu. Aby to vše bylo stylové, budou se pojídat jídla v americkém stylu, to se ale bohužel týká jen těch, kteří se zalogovali včas a stačili si jídlo objednat a zaplatit. Podrobnosti o celé akci se dozvíte z listingu keše, program je opravdu nabitý.

 

Eventu se zúčastní mnoho zajímavých kešerských osobností. Jednak všichni hlavní pořadatelé zmiňovaného megaeventu Mega Moravia, reportér Mega Moravia Times, dva revieweři a autor videa FTF, které bylo v Seattle tak úspěšné. Zkrátka účast na tomhle eventu fakt stojí za to!

Scroll To Top