Domů / Soutěže / Soutěž 12 ikon – rozhodněte o vítězi ceny čtenářů
Soutěž 12 ikon – rozhodněte o vítězi ceny čtenářů

Soutěž 12 ikon – rozhodněte o vítězi ceny čtenářů

Po skončení prázdnin, těsně před konáním dvou významných kešerských akcí GPS MAZE EUROPE a GEOCOINFEST EUROPE 2013 u nás, jsme vyhlásili soutěž o nejlepší reportáž z odlovu dvanácti ikon v jeden den. Osmé září bylo totiž naprosto jedinečné tím, že byla příležitost odlovit všechny známé typy keší dostupné na evropském kontinentu. A to se tak často nestává. Tento příspěvek se stal k našemu překvapení nejčtenějším ze všech. O to větší bylo naše zklamání, když jsme obdrželi pouze tři reportáže i přesto, že těch, kteří dvanáct ikon lovili, bylo poměrně hodně.

Zklamání z malého počtu reportáží se zmírnilo po jejich přečtení. Všechny byly opravdu pěkné. Ostatně jejich kvalitu můžete posoudit sami.

Změnou pravidel jsme dali příležitost i těm, kteří všech 12 ikon z nějakého důvodu neodlovili, i když to měli v plánu. Této možnosti ale nikdo nevyužil, napsali nám pouze stoprocentně úspěšní lovci. Přes to platí, že budou uděleny ceny dvě. První je cena redakce a druhá je cena čtenářů. Vy, čtenáři, můžete hlasovat v anketě, která je uveřejněná na titulní straně našeho magazínu. Pro to, abyste mohli hlasovat, je nutné se zaregistrovat a přihlásit. Pravidla pro registraci jsou velmi jednoduchá a najdete je zde. Každý čtenář pak může odevzdat jednomu z příspěvků svůj hlas.

Příspěvky nám poslali:

Mr.Kofi, který již získal stříbrný geocoin za druhé místo v naší první soutěží „31 dní“. Jeho příspěvek si přečtěte na této straně.
Janca361, její článek, si můžete přečíst zde.
A posledním soutěžícím je MirekaOne, která svoji reportáž doplnila i řadou fotek.

My v redakci už máme o výherci redakční ceny jasno. Teď zbývá jen vybrat příspěvek, který získá cenu čtenářů. Hlasovat v anketě můžete do neděle 13. října 2013. Jakmile bude známý vítěz ceny čtenářů, vyhlásíme i vítěze ceny redakce.

Scroll To Top