Domů / Soutěže / Šance na výhru je stále vysoká
Šance na výhru je stále vysoká

Šance na výhru je stále vysoká

V neděli 8. září vypršela lhůta pro zasílání příspěvků do naší první soutěže o nejlepší reportáž z odlovu srpnového 31denního streaku – honba za suvenýry. V tuto chvíli probíhá hodnocení zaslaných příspěvků. Výsledky vyhlásíme v nejbližších dnech a tři nejlepší reportáže uveřejníme.

Chceme vám také připomenout, že stále probíhá druhá soutěž – 12 ikon za jediný den. V neděli, kdy byla jedinečná šance tuto sérii odlovit, jsem byl ve stanu GPS MAZE EUROPE svědkem vzrušujících vyprávění několika kačerů, kterým z různých důvodů unikla jedna nebo dvě ikonkty i přes to, že svou akci měli dobře naplánovanou. Možná, že právě oni se chystali s námi podělit o své zážitky a jen díky různým nečekaným shodám okolností o ně my všichni přijdeme. Rozhodli jsme se tedy v redakci dát šanci i těmto méně úspěšným kačerům a mírně jsme upravili pravidla soutěže. Věříme, že tato novinka zásadně nikoho nepoškodí. Stále pro vás máme ceny dvě. První bude cena redakce za nejlepší příběh z úspěšného odlovu všech dvanácti ikon. Druhá cena bude cena čtenářů za nejlepší příběh z úspěšného odlovu alespoň deseti ikonek. Všechny došlé příspěvky uveřejníme, a vy, čtenáři, kteří jste u nás registrovaní, můžete rozhodnout o vítězi této ceny.

Šance na vítězství je stále vysoká, protože dosud nedorazil do redakce jediný příspěvek na toto téma. A nezapomeňte, že cenami jsou geocoiny GPS MAZE EUROPE, které jsou již beznadějně vyprodány a podle našich informací se zatím neplánuje dodatečná ražba dalších. Těšíme se na vaše příběhy. Už proto, že jsme se z objektivních důvodů nemohli sami o tuto jedinečnou sérii pokusit. 

MAZE geocoin gold - cena pro vítěze

MAZE geocoin gold – cena redakce

MAZE geocoin nickel - cena za druhé místo

MAZE geocoin nickel – cena čtenářů

 

Scroll To Top