Domů / Reportáže / Třicet evropských reviewerů v Praze
Třicet evropských reviewerů v Praze

Třicet evropských reviewerů v Praze

Oba spoluzakladatelé Groundspeaku prezident Jeremy Irish a viceprezident Bryan Roth a ředitelka pro schvalování trackables Annie Love pohostili u příležitosti GPS MAZE EUROPEGEOCOINGEST EUROPE 2013 na třicet evropských reviewerů.

Setkání proběhlo v uvolněné atmosféře v irské hospodě ROCKY O’REILLYS ve Štěpánské ulici v Praze. Večer neměl pevný program, šlo o přátelské posezení u večeře a skvělého irského stoutu. Pracovní záležitosti se řešily jen okrajově.

České schvalovatele keší reprezentovali Tobias reviewer, Alex reviewer, Sopdet reviewer a česko-slovenský reviewer Vršo. Jediný nám známý zahraniční reviewer byl Stash-lab z Německa.

 

Jeremy představil novou mobilní aplikaci pro geocaching, která je nyní ve fázi testování a je určena zatím jen pro iPhone. Podle Tobiase vypadá velmi slibně. Od současné oficiální aplikace pro geocaching se liší jen v maličkostech, za to je velice svižná.

Hostitelé rozdali nesmírné množství geocoinů, a to nejen na tomto setkání. Jeremy dostal mimo jiné na oplátku od Tobiase krásný geocoin Olomoucký tolar a byl z něho velice nadšený.

Akce se dle zúčastněných velmi vydařila, je jen škoda, že díky nedorozumění při komunikaci nedorazilo více domácích reviewerů.

 

 

Foto: Tobias reviewer, Vršo
Na titulním snímku zleva Alex, Annie, Vršo, Tobias a Sopdet
Scroll To Top